Over Ons

Hallo, dit is NehaTripathi, en ik ben 26 jaar oud. Ik ben afgestudeerd aan de Universiteit van Holland (Haarlem, Nederland) in de richting informatietechnologie (IT).

Ik heb daar vijf jaar gewoond, wat een van de meest ongelooflijke tijden van mijn leven was. Zoals u weet, is de Nederlandse samenleving gebaseerd op vier kernwaarden: vrijheid, gelijkheid, solidariteit en werk, waar ik het meest van houd.

Op dit moment woon ik in India; bovendien, als professioneel blogger, zijn films, games en consumentenelektronica mijn belangrijkste onderwerpen om over te schrijven.

Mijn reis begon met Beste24 in 2021, en deze ligt me echt nauw aan het hart. De site is gebaseerd op Artificial Intelligence(AI) die ik door de jaren heen heb ontwikkeld.

Welnu, onze artificiële intelligentie scant alle beste producten die in Nederland worden aangeboden. Het bekijkt de prijzen, leest ervaringen van consumenten, en kijkt welk product het beste verkoopt.

Deze procedure maakt een shortlist van de reeksen aan mijn kant, waarbij de producten handmatig door mij worden geverifieerd, en ik uiteindelijk het product aan u voorstel.

De laatste tijd zijn we ondersteund door webwinkels als bol.com en amazon.nl, al zullen we binnen afzienbare tijd uitbreiden.

Als u vragen/verzoeken heeft, neem dan contact met ons op.

Met vriendelijke groet,

Neha